Ontdek wat University Colleges kunnen bieden!

Ben je een leerling, ouder, leraar of studieadviseur die benieuwd is naar de buitengewone onderwijs mogelijkheden waar de University Colleges voor staan? We nodigen je graag uit voor een kennismaking!

Datum: 27 november

Tijd: 14.00 uur CET (in het Engels) of 19.00 uur CET (in het Nederlands)

Duur: 90 minuten

 Als een groep van negen University Colleges organiseren we een webinar waarbij je kennis kan maken met het concept University College en meer kan leren over of en hoe het bij jou past.

Wat kun je verwachten?

 1. Algemene informatiesessie:

  • Studie: Ontdek onze innovatieve en interdisciplinaire aanpak van onderwijs, met een uniek curriculum waar kritisch denken, creativiteit en (academische) vaardigheden centraal staan.
  • Studentenleven: Kom alles te weten over het levendige en inclusieve studentenleven van onze University Colleges. Leer meer over het wonen op campus en de internationale studentenpopulatie van de colleges.
  • Toelating: Duik in ons toelatingsproces, en kom meer te weten over aanmeldingseisen en krijg tips voor een succesvolle aanmelding.

 2. Leer ons kennen:

Na de informatiesessie krijg je de gelegenheid om rechtstreeks in contact te komen met vertegenwoordigers van elk van de negen University Colleges. Krijg antwoorden op jouw specifieke vragen en vind de perfecte match voor jouw studie.

Hoe kan je je aanmelden?

Deelname aan dit evenement is gratis, maar registratie is verplicht. Via onderstaande links kun je je aanmelden voor de webinar waaraan je wil deelnemen.”.

nl_NLDutch